Antena 3 CNN Politică Oamenii îi cer demisia în stradă, Băsescu vorbeşte despre susţinerea sa pe Facebook

Oamenii îi cer demisia în stradă, Băsescu vorbeşte despre susţinerea sa pe Facebook

Oamenii îi cer demisia în stradă, Băsescu vorbeşte despre susţinerea sa pe Facebook
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    25 Ian 2012   •   20:17

Preşedintele Traian Băsescu susţine că mulţi români îl susţin pe Facebook, deşi zeci de mii de oameni au ieşit în stradă în ultimele două săptămâni pentru a-i cere demisia atât lui, cât şi guvernului Boc.

"Eu am constatat că sunt mult mai mulţi nemulţumiţi decât cei care au ieşit în stradă, că mesajul lor trebuie ascultat şi că parte din societate nu mai vede în preşedintele României un partener. Spun parte, pentru că, dacă vă uitaţi pe Facebook, sunt şi foarte multe mesaje de susţinere, dar faptul că o parte din societate are impresia că a fost abandonată de preşedinte este un lucru pe care eu îl consider grav, mai ales că toată cariera mea politică este legată de susţinerea românilor. Eu pot să lupt fără probleme cu politicienii, niciodată însă cu poporul", a declarat şefului statului, miercuri seară, la "intervenţia cu românii" pe care a anunţat-o cu o zi înainte.

Traian Băsescu a făcut un apel la români să înţeleagă faptul că el ştie ce are de făcut şi că va încerca să restabilească legătura de încredere dintre el şi cei nemulţumiţi, care au ieşit în stradă.

Citeşte şi Traian Băsescu, în "intervenţia cu românii": Preşedinţii nu demisionează în criză.

 


×
Subiecte în articol: sustinere romani Facebook proteste demisie
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close