Antena 3 CNN Politică Oamenii lui Băsescu îi fac plângere penală lui Ponta

Oamenii lui Băsescu îi fac plângere penală lui Ponta

Oamenii lui Băsescu îi fac plângere penală lui Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    06 Mai 2014   •   18:21
PMP va depune marţi la Parchetul ICCJ o plângere penală împotriva premierului Victor Ponta şi a şefului Corpului de control al prim-ministrului Ion Lazăr, în care îi acuză pe aceştia de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi inducere în eroare a organelor judiciare, a anunţat Elena Udrea.
 
"Am finalizat plângerea împotriva prim-ministrului Victor Ponta şi a şefului Corpului său de control, domnul Ion Lazăr, şi vom depune această plângere penală astăzi la Parchetul General. Prin această plângere îl acuzăm pe domnul prim-ministru şi pe şeful Corpului de Control de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu, care este prevăzută şi pedepsită de art. 297 alin. 2 din noul Cod penal, precum şi instigare la infracţiunile de inducere în eroare a organelor judiciare, ameninţare şi şantaj prevăzute şi pedepsite de dispoziţiile art. 47 din noul Cod penal", a precizat deputatul Elena Udrea într-o conferinţă de presă.
 
Udrea a susţinut că Ponta "şi-a transformat Corpul de control în organ de intimidare, şantaj şi represiune" împotriva celor care i se opun.
 
"După cum ştiţi, domnul Victor Viorel Ponta şi-a transformat Corpul de control în organ de intimidare, şantaj şi represiune împotriva celor care se opun în aceste zile, în această perioadă PSD şi lui însuşi. Şi-a permis prin acest instrument să controleze pe cei care au semnat listele iniţiate de PMP împotriva creşterii preţului la combustibil", a adăugat Elena Udrea. 


Informaţiile au fost prezentate marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close