Antena 3 CNN Politică Oamenii lui Hrebenciuc şi Vântu se bat pentru funcţia de secretar general PSD

Oamenii lui Hrebenciuc şi Vântu se bat pentru funcţia de secretar general PSD

 Oamenii lui Hrebenciuc şi Vântu se bat pentru funcţia de secretar general PSD
Sursa foto: viorel hrebenciuc
08 Apr 2009   •   09:05

Oamenii promovaţi de Viorel Hrebenciuc şi Sorin Ovidiu Vântu îşi dispută funcţia de secretar general al social-democraţilor. Astfel, senatorul de Neamţ Ioan Chelaru, prieten declarat şi avocat al mogulului media, este interesat de postul de secretar general al PSD.
Acesta este concurat de deputatul de Dolj Valeriu Zgonea, un interpus al lui Viorel Hrebenciuc, care şi-a anunţat şi el intenţia de a candida la viitorul Congres al PSD pentru funcţia rămasă vacantă după demisia lui Titus Corlăţean. De altfel deputatul de Dolj ocupă deja interimar funcţia până la alegerile interne.
Senatorul Ioan Chelaru a anunţat, ieri, că ia în calcul ideea unei candidaturi care să-l promoveze numărul doi în PSD. ?Reflectez la depunerea candidaturii mele pentru funcţia de secretar general. Această idee a apărut după discuţii cu mai mulţi preşedinţi de organizaţii PSD din Moldova. Noi considerăm că nu e bine ca şi preşedintele, şi secretarul general să fie olteni. Organizaţiile din Moldova au avut rezultate foarte bune la alegeri şi ar trebui să aibă o reprezentare mai bună în conducerea partidului?, a motivat Chelaru, citat de Evenimentul Zilei.
Acesta se beazează nu numai pe organizaţii din Moldova, dar şi pe alte zone din ţară.
Ioan Chelaru este unul dintre apropiaţii lui Sorin Ovidiu Vîntu, fiind ?prieten cu acesta încă din adolescenţă?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close