Antena 3 CNN Politică Oana Florea: "Legea interzice donaţiile sau sponsorizările străine pentru partide sau alianţe politice"

Oana Florea: "Legea interzice donaţiile sau sponsorizările străine pentru partide sau alianţe politice"

Oana Florea: "Legea interzice donaţiile sau sponsorizările străine pentru partide sau alianţe politice"
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Sep 2013   •   18:09
Oana Florea, vicepreşedintele filialei PC Bucureşti, a comentat în direct la emisiunea  100 de Minute de la Antena 3 informaţia potrivit căreia Traian Băsescu şi Alianţa DA au primit ilegal milioane de dolari pentru campania electorală din 2004.

Potrivit Oanei Florea, peste 7 milioane de dolari i-au intrat alianţei DA în conturi, cu titlu de donaţii. Banii nu au fost declaraţi la Autoritatea Electorală Permanentă.

"Legea interzice donaţiile sau sponsorizările străine pentru partide sau alianţe politice. Legea în vigoare la acea dată, legea 43/2003, de asemenea obliga ca, pentru donaţiile mai mari de zece salarii brute minime pe economie, să fie declaraţi în Monitorul Oficial. Oricum ar fi, este vorba de o infracţiune", a declarat Oana Florea.

"Trebuie descurajate astfel de practici”, a precizat vicepreşedintele filialei PC Bucureşti adăugând că „PC cere soluţionarea” acestor probleme.


 

 

×
Subiecte în articol: 100 de minute Alessandra Stoicescu PC
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close