Antena 3 CNN Politică Oana Zăvoranu înfiinţează un nou partid politic: "Primul garant sunt,EU...cunoscuta pentru ADEVAR,LUPTA IMPOTRIVA LUCRURILOR NEDREPTE,SI DEMASCAREA ESCROCILOR"

Oana Zăvoranu înfiinţează un nou partid politic: "Primul garant sunt,EU...cunoscuta pentru ADEVAR,LUPTA IMPOTRIVA LUCRURILOR NEDREPTE,SI DEMASCAREA ESCROCILOR"

Oana Zăvoranu înfiinţează un nou partid politic: "Primul garant sunt,EU...cunoscuta pentru ADEVAR,LUPTA IMPOTRIVA LUCRURILOR NEDREPTE,SI DEMASCAREA ESCROCILOR"
Sursa foto: Foto: Facebook / OANA ZAVORANU OFFICIAL
de G.S.    |    07 Noi 2015   •   09:23

Oana Zăvoranu a anunţat, sâmbătă dimineaţă, pe Facebook, că pregăteşte o platformă program pentru un nou partid politic, pe chiar chiar ea îl va conduce. 

 
Oana Zăvoranu scrie că mizează foarte tare pe tinerii din România care vor o schimbare şi a anunţat că peste 20 de zile acest partid va avea şi un nume. 
 
Acum mai puţin de o lună, Oana Zăvoranu anunţa că are de gând să se implice în politică puternic şi chiar viza şefia PRM.
 
Interesul Oanei Zăvoranu pentru partid e vechi. Chiar Vadim Tudor a atras-o în politică. În 2008, vedeta stătea la dreapta lui Vadim Tudor şi anunţa că are planuri mari în politică. 
 
 
In PREMIERA,vreau sa va spun,ca la cererea voastra,si din propriile mele convingeri,EU,impreuna cu o echipa de...

Posted by OANA ZAVORANU OFFICIAL on Friday, November 6, 2015

×

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close