Antena 3 CNN Politică Obiectiv electoral: Mitică Dragomir promite promovarea echipei Alro Slatina în Liga I

Obiectiv electoral: Mitică Dragomir promite promovarea echipei Alro Slatina în Liga I

Obiectiv electoral: Mitică Dragomir promite promovarea echipei Alro Slatina în Liga I
16 Oct 2008   •   15:02
EXCLUSIV Antena3.ro. // Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir susţine că va promova formaţia de fotbal locală, Alro Slatina în Liga I în cazul în care va obţine un mandat de paralmentar de Olt. Plecat în urmă cu câteva luni din PRM cu speranţa prinderii unui loc elibigil pe listele PD-L, Dragomir a lăsat să se înţeleagă că va da curs proaspetei invitaţii a liderului Corneliu Vadim Tudor de a candida din nou pe listele Vulturului Cruciat.
?O să vorbesc cu C.V. Tudor vineri.A fost prea elegant cu mine, un gentlemen. S-a comportat aşa frumos cu mine încât mi-e ruşine să spun nu? ne-a explicat şeful LPF motivul apropiatei reveniri în PRM.
Se repetă episodul Scorniceşti?
Bazinul electoral dorit de şeful LPF este cel al judeţului Olt. ?M-aş duce în Olt şi aş promova echipa de fotbal a Slatinei din B în A. Eu am mai băgat-o odată în divizia A? şi-a prezentat Dragomir oferta electorală, făcând referire la episodul Scorniceşti a cărui echipă a ajutat-o în trecut să acceadă în prima ligă românească de fotbal.
În prezent, o echipă mediocră, Alro Slatina se zbate pe la jumătatea clasamentului Ligii a III-a, Seria a IV-a de fotbal. Antrenorii se succed pe bandă rulantă, echipa devenind un fel de supapă de salvare pentru jucătorii refuzaţi de alte echipe.
?Eu nu trec ca raţa prin apă!?
Un alt motiv pentru care preşedintele LPF crede că ar merita să fie votat pentru un al treilea mandat de parlamentar este activitatea sa legislativă. ? Lasă-mă dracu d-le, eu muncesc, nu sunt ca alţii care trec ca raţa prin apă. Eu sunt singurul om din opoziţie care a scos prin Parlament o lege organică.Am lăsat legea lui Mitică pentru care mă înjură toţi pe stadioane? s-a mândrit Dragomir.
În urmă cu două luni şeful LPF îi părăsise pe peremişti pentru PD-L, declarând că şi-a dat demisia din partid ?de frică, crezând că de la PRM nu mai pot ieşi parlamentar", după ce sondajele publice de la aceea vreme plasau formaţiunea lui C.V. Tudor sub pragul electoral de 5%.
?DNA m-a hăituit de parcă aş fi Hitler?
?Ce mă sunteţi nebuni? Nu am părăsit PRM de frica pierderii postului de parlamentar. Mi-a fost frică de aştia care m-au tot trimis la DNA. Cât am făcut parte din PRM, DNA m-a hăituit timp de 8 ani de zile de parcă aşi fi fost Hitler. Acum ce să-mi mai facă? Mă ocup doar de politică? a mai spus Dragomir.
Respins de PD-L în urma ultimatumului lui Cătălin Avramescu, dar şi a deficitelor de imagine care le-ar fi adus ca om cu multe bube în trecut, generator de numeroase scandaluri în fotbal, Dragomir susţinea mai săptămâna trecută că nu se va mai înscrie în cursa pentru un loc de parlamentar.
Dragomir este cel de-al doilea parlamentar recuperat de C.V, Tudor din rândurile celor plecaţi, după Nati Meir. De remarcat că în această legislatură, PRM a pierdut 32 de parlamentari din cei 73 care au intrat pe listă în 2004. Dintre ei 25 sunt deputaţi şi şapte sunt senatori.
Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir PRM vot uninominal
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close