Antena 3 CNN Politică Obiectivele pentru 2024, în privința dezvoltării sustenabile, dezbătute în conferința ”România Responsabilă”

Obiectivele pentru 2024, în privința dezvoltării sustenabile, dezbătute în conferința ”România Responsabilă”

Principalele obiective ale României, pentru anul 2024, în ceea ce priveşte dezvoltarea sustenabilă, au fost discutate în cadrul dezbaterii intitulată "România Responsabilă".

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Feb 2024   •   14:39

Dezbaterea a venit în contextul alegerilor de anul acesta din România, dar şi din alte state partenere, care pot afecta stabilitatea economică şi socială, dacă votul nu va fi unul responsabil.

”Faptul că suntem astăzi aici, în această sală, persoane implicate în diferite domenii de activitate, demonstrează că șansă țării noastre nu este pierdută, că încă, indiferent de vârstă, de domeniul în care am ales să profesăm, ne dorim să fim responsabili”, a declarat Natalia Intotero.

”Mă uit la fiecare dintre dumneavoastră și pe 80% va cunosc. Sunteți, într-adevăr, oameni responsabili și mă bucur că aici alături de mine sunt doi oameni care au făcut ceva în viața lor, nu numai că sunt miniștrii, respectiv Natalia și Florin, ci pentru tot ce au făcut ei înainte să devină minștrii. Cred că lucrul acesta este extrem de important.

Iar dacă vorbim despre ziariștii vechi și noi care sunt în aceeași sala, înseamnă că condeiul și cerneala au știut să se ducă pe hârtie, pentru că au avut suficient de multă știință, astfel încât să poată să atragă de fiecare dată atenția că trebuie să fim responsabili. Asta înseamnă România responsabilă”, a spus Gabriela Gavrilescu.

”Constați că e atâta bunăstare în țară, încât cartoful de la 1 leu s-a făcut 10, tu ai rămas cu aceeași pensie și e bine, e bine totuși, e bine. E bine că ne ducem la căpșuni, e bine... Nu este nimic bine. Bine este dacă conștientizăm cu toții, de la mic la mare, că orice cal devine gloabă. Probabil este ultima dată în care aș mai putea să îmi spun părerea, experiență, după care trebuie să știi și când să te retragi”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

”E un moment extrem de important pentru România, pentru Europa și s-ar putea spune pentru întreagă lume și am cosniderat că este important să ne întâlnim și să vorbim despre ce înseamnă responsabilitate în această perioadă, în acest moment atât de important”, a precizat și Lavinia Sandu.

×
Subiecte în articol: conferinta Cristian Popescu Piedone PUSL
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close