Antena 3 CNN Politică Ofertă postelectorală: Geoană i-ar oferi adăpost în PSD lui Crin Antonescu

Ofertă postelectorală: Geoană i-ar oferi adăpost în PSD lui Crin Antonescu

Ofertă postelectorală: Geoană i-ar oferi adăpost în PSD lui Crin Antonescu
Sursa foto: Mircea Geoanã
23 Mar 2009   •   14:57

Alegerea lui Crin Antonescu ca preşedinte al PNL, dar şi ambiţiile acestuia pentru scaunul prezidenţial din dealul Cotrocenilor îi binedispune pe social-democraţi. După Ion Iliescu, liderul PSD, Mircea Geoană nu exclude nici el posibilitatea primirii în partid a noului lider al PNL, Crin Antonescu, dar numai după alegerile prezidenţiale. Cu o zi în urmă, liderul onorofic al PSD, Ion Iliescu sugera că l-ar dori în PSD pe noul preşedinte ales al liberalilor.

?Noul preşedinte al PNL a subliniat că îşi va depune mandatul dacă nu va câştiga prezidenţialele- şi mi se pare că nu va câştiga- atunci cred că e nevoie de adăpost şi pentru domnia sa?, a comentat ironic Mircea Geoană, la finalul BPN al PSD.

În ceea ce priveşte dorinţa lui Ion Iliescu de a-l vedea pe Antonescu în partid, liderul PSD a avertizat că acesta ?face uneori şi cadouri otravite?.

Preşedintele de onoare al PSD l-a caracterizat pe Antonescu drept un politician "inteligent, decent, fără apetentă în îmbogăţirea personală". De asemenea, liderul PSD l-a inclus pe Crin Antonescu în familia politică şi umană a lui Mircea Ionescu Quintus şi l-a apreciat ca fiind mai apropiat de social-democraţie.

×
Subiecte în articol: PSD Crin Antonescu alegeri prezidentiale
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close