Ofertă postelectorală: Geoană i-ar oferi adăpost în PSD lui Crin Antonescu

23 Mar 2009   •   14:57
Ofertă postelectorală: Geoană i-ar oferi adăpost în PSD lui Crin Antonescu Mircea Geoanã

Alegerea lui Crin Antonescu ca preşedinte al PNL, dar şi ambiţiile acestuia pentru scaunul prezidenţial din dealul Cotrocenilor îi binedispune pe social-democraţi. După Ion Iliescu, liderul PSD, Mircea Geoană nu exclude nici el posibilitatea primirii în partid a noului lider al PNL, Crin Antonescu, dar numai după alegerile prezidenţiale. Cu o zi în urmă, liderul onorofic al PSD, Ion Iliescu sugera că l-ar dori în PSD pe noul preşedinte ales al liberalilor.

?Noul preşedinte al PNL a subliniat că îşi va depune mandatul dacă nu va câştiga prezidenţialele- şi mi se pare că nu va câştiga- atunci cred că e nevoie de adăpost şi pentru domnia sa?, a comentat ironic Mircea Geoană, la finalul BPN al PSD.

În ceea ce priveşte dorinţa lui Ion Iliescu de a-l vedea pe Antonescu în partid, liderul PSD a avertizat că acesta ?face uneori şi cadouri otravite?.

Preşedintele de onoare al PSD l-a caracterizat pe Antonescu drept un politician "inteligent, decent, fără apetentă în îmbogăţirea personală". De asemenea, liderul PSD l-a inclus pe Crin Antonescu în familia politică şi umană a lui Mircea Ionescu Quintus şi l-a apreciat ca fiind mai apropiat de social-democraţie.

x close