Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, atac la indemnizația Gabrielei Cristea. Reacția exclusivă a prezentatoarei TV

Olguța Vasilescu, atac la indemnizația Gabrielei Cristea. Reacția exclusivă a prezentatoarei TV

Olguța Vasilescu, atac la indemnizația Gabrielei Cristea. Reacția exclusivă a prezentatoarei TV
07 Sep 2017   •   15:44

Lia Olguța Vasilescu a publicat un articol cu referire la Gabriela Cristea, prezentator Kanal D, un articol în care se vorbea despre venitul vedetei. Articolul făcea referire la discuțiile privind indemnizația pentru mame, cum că aceasta ar trebui plafonată, pentru că statul ar trebui să plătească foarte mult dacă se raportează la veniturile unor persoane care câștigă mult.

 

Pe de altă parte, Gabriela Cristea spune că informațiile apărute în articolul distribuit de ministrul Muncii nu sunt reale.

„Mi se pare jenant ca un ministru al Muncii să facă o astfel de postare bazându-se pe un articol monden. Informația nu e reală. Doamna ministru nu a făcut altceva decât să susțină o ilegalitate a unui tabloid. Doama ministru își permite foarte multe lucruri în calitate de ministru. Mi se pare urât faptul că și-a permis să mă ia pe mine în colimator, în condițiile în care eu lucrez în mediul privat, cinstit și îmi plătesc impozite”, a precizat Gabriela Cristea.

Întrebată ce părere are despre intenția guvernului de a plafona această indemnizație, vedeta spune că această schimbare ar fi trebuit să le dea „un răgaz” persoanelor vizate.

„Eu știu că indiferent de joc, regulile nu se schimbă  din mers. În momentul în care m-am apucat să fac acest copil, noi ne-am facut niște calcule financiare. Mi se pare firesc că dacă vrei să faci o astfel de schimbare, să îi dai un răgaz omului”, a mai spus Gabriela Cristea.

 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close