Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, atacată din PSD: A rămas cu defecte de la PRM. N-am aşteptări privind normalitatea

Olguța Vasilescu, atacată din PSD: A rămas cu defecte de la PRM. N-am aşteptări privind normalitatea

Olguța Vasilescu, atacată din PSD: A rămas cu defecte de la PRM. N-am aşteptări privind normalitatea
de M.Z.    |    05 Iul 2017   •   18:10

Europarlamentarul social-democrat Cătălin Ivan lansează un atac la adresa ministrului Muncii, Olguţa Vasilescu, pe care o critică şi o ironizează usturător, potrivit Psnews.ro.

Rată de promovare uluitoare la BACALAUREAT. Vezi REZULTATELE pe județe

”De la Olguţa Vasilescu n-am avut niciodată prea multe aşteptări în ceea ce priveşte normalitatea politică şi bunul simţ! Prin comportament şi declaraţii, ea nu face altceva decât să ne dovedească tuturor că a rămas o PRM-istă căreia îi este cumplit de greu să priceapă că este cât se poate de firesc ca parlamentarii şi europarlamentarii PSD să îşi exprime în mod liber opiniile. 

La urma urmelor, este o chestiune ce ţine de o anumită demnitate politică! Eu cred că Olguţa Vasilescu a rămas cu anumite defecte de pe vremea când activa în conducerea PRM, unde libertatea de exprimare era interzisă la porunca lui Vadim Tudor, şi ea chiar nu poate înţelege că acum este membră PSD, partid care a fost obişnuit cu alte standarde”, a spus Cătălin Ivan.
 

×
Subiecte în articol: Catalin Ivan Lia Olguţa Vasilescu PRM
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close