Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu, despre moțiunea de cenzură și Opoziție: „Astăzi m-am convins. Nu vor să dea jos Guvernul, au strălucit prin absență”

Olguţa Vasilescu, despre moțiunea de cenzură și Opoziție: „Astăzi m-am convins. Nu vor să dea jos Guvernul, au strălucit prin absență”

Olguţa Vasilescu, despre moțiunea de cenzură și Opoziție: „Astăzi m-am convins. Nu vor să dea jos Guvernul, au strălucit prin absență”
01 Oct 2019   •   23:43

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu a declarat că Opoziția de fapt nu vrea „să dea jos Guvernului”, subliniind că cei ”direcți interesați” au strălucit prin absență.

„Astazi m-am convins! PNL, USR etc nu vor sa dea jos guverul PSD! Dupa ce au depus motiunea seara, liderii opozitiei nu au fost prezenti la Birourile Permanente Reunite convocate pentru a se stabili calendarul de citire si votare a motiunii. In sala au venit doar PSD-istii, iar cei "direct interesati" sa dea jos guvernul Dancila au stralucit prin absenta. La datorie s-au prezentat doar Raluca Turcan si Florian Cîțu, care nici macar nu aveau drept de vot si care au fixat lung usa pe care ar fi trebuit sa apara colegii lor sa voteze calendarul motiunii. Cand s-au convins si ei ca nu mai vine nimeni si ca au ramas ultimii pe baricade, au iesit "victoriosi" la presa pentru a anunta ca "motiunea a debutat cu dreptul"  si ca, de fapt, au dejucat planul PSD care isi propunea sa o citeasca "noaptea ca hotii". Pai nu voi ati depus-o seara, cand lumea merge la culcare? Acum tot pe noi ne certati ca stam la lucru peste program pentru motiunea voastra? Sunteti de circul lumii! Maine va asteptam din nou la sedinta, la 10.30 (sper ca va treziti pana la ora aceea...), ca sa stabilim calendarul motiunii! Veniti sau ramanem iar sa facem conversatii de complezenta cu doamna Turcan?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Citește Și Mihai Fifor, despre moţiunea de cenzură: Va fi votată sâmbătă. Ce mesaj a transmis Opoziției

Citește Și Cine sunt PSD-iștii care au semnat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close