Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, despre președintele Iohannis: Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj

Olguța Vasilescu, despre președintele Iohannis: Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj

Olguța Vasilescu, despre președintele Iohannis: Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj
25 Aug 2018   •   10:39

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a criticat, vineri seară, declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul că i-a gazat pe protestatarii din Piaţa Victoriei, aceasta afirmând: „Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”.

"Să vii să spui că PSD-ul a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo e o declaraţie demnă, nu de preşedintele României, ci de Mălin Bot. (...) Domnul preşedinte Klaus Iohannis a împărţit aşa: Jandarmeria este la PSD, că asta înţeleg de la dumnealui, serviciile secrete sunt la el şi ce-o mai avea dumnealui pe acolo. Nu! Toate instituţiile statului – şi asta trebuie să înţeleagă toţi oamenii politici – că sunt instituţii ale statului care trebui să apere la rândul lor instituţii ale statului şi că dacă mâine ar fi un protest de acelaşi fel la Cotroceni, jandarmii în acelaşi mod ar trebui să-şi facă datoria şi acolo. Şi oricum, ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj. Curajos, domnul preşedinte, nu-l vedeţi, râde, dar noi îl aşteptăm la vot!” a afirmat Olguţa Vasilescu vineri seară, într-o intervenţie România TV.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Armată obligatorie în țara europeană unde trăiesc mulți români
x close