Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, dezvăluiri de ultimă oră. Ce îi pregătește PSD lui Klaus Iohannis

Olguța Vasilescu, dezvăluiri de ultimă oră. Ce îi pregătește PSD lui Klaus Iohannis

Olguța Vasilescu, dezvăluiri de ultimă oră. Ce îi pregătește PSD lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    03 Feb 2019   •   21:21

Olguţa Vasilescu, propusă de PSD în funcţia de ministru al Dezvoltării, a declarat duminică seara, la Antena 3, că ar putea fi adoptată ordonanţă de urgenţă care să-i dea termen preşedintelui pentru numirea miniştrilor propuşi de către premier.

„La CEX a fost o atmosferă foarte relaxată. Discuțiile în general s-au axat pe buget, mai precis unii președinți de consilii județene au avut nedumeriri. S-au luat câteva decizii pe buget, în rest nimic din ce se scrie în presă.

(...). Nu există până la ora actuală o lege care să dea un termen unui președinte pentru a face numirile de miniștri. Chestiunea asta cred că se va rezolva foarte repede prin ordonanță de urgență”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

„Va fi o OUG care va da un termen în care dumnealui va trebui să facă numirile. Dacă nu se va încadra în acel termen, atunci vom merge la CCR ca să facem sesizare”, a adăugat ea.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că reprezentanţii coaliţiei mai aşteaptă puţin în privinţa propunerilor pentru Ministerul Dezvoltării şi Ministerul Transporturilor, precizând că preşedintele trebuie să explice de ce nu îi vrea pe Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

„Decizia noastră este să mai aşteptăm puţin. Să vedem dacă domnul preşedinte Klaus Werner Iohannis ne spune ceva, de ce nu a vrut, de ce nu îi vrea. Poate ne răspunde şi de ce blochează blocarea unor ambasadori”, a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă.

Citiți și:

Olguţa Vasilescu anunţă măsuri pentru Iohannis. Îl așteaptă o plângere pentru abuz în serviciu! „Nu o să fie președinte toată viața”

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close