Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu: Mă aştept, din intuiţie, ca Iohannis să întoarcă Legea salarizării unitare în Parlament

Olguţa Vasilescu: Mă aştept, din intuiţie, ca Iohannis să întoarcă Legea salarizării unitare în Parlament

Olguţa Vasilescu: Mă aştept, din intuiţie, ca Iohannis să întoarcă Legea salarizării unitare în Parlament
Sursa foto: Gov.ro
06 Apr 2017   •   08:21

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, spune că se aşteaptă ca Legea salarizării unitare să fie întoarsă în Parlament de preşedintele Klaus Iohannis. Afirmația ei vine pe baza unei "intuiții". 

"Mi-aş dori ca, la sfârşitul lunii mai, legea să fie deja adoptată de Parlamentul României şi undeva în luna iunie, dacă o întoarce înapoi preşedintele Klaus Iohannis, să avem timp să o mai reluăm o dată prin procedură parlamentară. (...) Da, mă aştept (să o întoarcă - n.r.), am văzut ce ne-a făcut la buget, am văzut ce ne-a făcut cu toate legile importante. Deci, chiar mă aştept. Nu am auzit de nicio îngrijorare, e o intuiţie", a declarat ministrul Muncii, miercuri, la Sinaia. 

Olguţa Vasilescu a arătat că legea va fi depusă la Parlament săptămâna viitoare. 

"Nu pot să vorbesc de procedură de urgenţă, pentru că e o lege care trebuie dezbătută. Eu sunt absolut convinsă că vor mai fi amendamente pe care trebuie să le acceptăm, pentru că este o lege care vine după un haos totalmente. Am avut situaţii în care discutam cu liderii de sindicat, pe care i-am chemat să vină cu ce ştiu ei că există în plată la ora actuală, şi am luat şi de la ministere aceleaşi grile şi nu coincideau. Este foarte clar că vor mai fi modificări de făcut, dar eu sper că foarte puţine. Pe principii oricum nu vom accepta niciun fel de modificări, doar pe amendamente, nu de substanţă, ci de fond", a explicat ministrul Olguţa Vasilescu. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close