Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu: Mihai-Răzvan Ungureanu i-a dat o palmă lui Emil Boc

Olguţa Vasilescu: Mihai-Răzvan Ungureanu i-a dat o palmă lui Emil Boc

Olguţa Vasilescu: Mihai-Răzvan Ungureanu i-a dat o palmă lui Emil Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    19 Apr 2012   •   20:47

Afirmaţiile premierului Mihai-Răzvan Ungureanu referitoare la dezastrul de la ANRP sau la contraperformanţa de la ANAF nu fac decât să dezvăluie incompetenţa şi corupţia guvernării Boc, a declarat joi senatorul PSD, Olguţa Vasilescu, potrivit Agerpres.

"Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu vorbeşte cu destul de mare dezinvoltură despre dezastrul de la ANRP (Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor - n.r.) sau despre contraperformanţa de la ANAF (Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - n.r.), dar probabil nu realizează că, în acest fel, nu face decât să dezvăluie incompetenţa şi corupţia guvernării Boc. Domnia sa vorbeşte de fapt despre sistemul clientelar al PDL şi despre tăcerea complice a fostului premier. Mihai-Răzvan Ungureanu îi dă astfel o palmă lui Emil Boc, iar până acum acesta încasează în tăcere. Dacă nu va avea nicio reacţie în această privinţă, înseamnă că îşi asumă acuzele implicite lansate de Mihai-Răzvan Ungureanu", susţine Olguţa Vasilescu, într-un comunicat al PSD.

În opinia acesteia, Mihai-Răzvan Ungureanu "este o portavoce a lui Traian Băsescu şi un prizonier al clientelei PDL".

"Oricât ar încerca să joace în altă piesă, realitatea îl contrazice. Asistăm la aceeaşi politizare, la aceeaşi folosire abuzivă şi preferenţială a banului public şi la aceeaşi guvernare incompetentă", a mai spus senatorul PSD.


×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close