Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu reacționează, după ce PNL a amenințat-o cu plângere penală: Cum să faci asemenea gafe ca partid de opoziție?

Olguța Vasilescu reacționează, după ce PNL a amenințat-o cu plângere penală: Cum să faci asemenea gafe ca partid de opoziție?

Olguța Vasilescu reacționează, după ce PNL a amenințat-o cu plângere penală: Cum să faci asemenea gafe ca partid de opoziție?
22 Feb 2018   •   17:28

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, reacționează, după ce în plenul Parlamentului un deputat PNL a amenințat-o cu plângere penală.

Olguța Vasilescu susține că cei de la PNL nu au înțeles faptul că sunt două măsuri diferite cele din legea salarizării și cele privitoare la transferul contribuțiilor.

„Un deputat PNL m-a amenințat cu plângere penală pentru ca as fi prezentat parlamentului date inexacte. Cum am citat, la moțiune, date oficiale și la zi, am crezut ca vrea doar sa arate cum e el pe baricada cu procurorii și cătușele, dar pe seara m-am convins ca și el și colegii lui continua sa amestece mere cu pere și le iese varza. Concret, PNL a difuzat azi un clipuleț chinuit în care amesteca declarații de-ale mele despre CODUL FISCAL cu declarații, tot ale mele, despre LEGEA SALARIZĂRII.

Ei nu au priceput până acum că sunt lucruri total diferite. Ca să nu mai spun ca sunt inițiate de ministere diferite. Da, am spus:” Garantez că niciun salariu nu scade DIN CAUZA TRANSFERULUI CONTRIBUȚIILOR!” Atunci când contribuțiile scad de la 39,25 la 37,25 la suta și impozitul de la 16 la 10 la suta, iar cheltuiala totala a angajatorului de anul trecut devine noul brut, NICIUN SALARIU NU ARE CUM SA SCADĂ! Aritmetic! In ceea ce privește Legea salarizării bugetarilor, am declarat încă din luna mai ca pentru aproximativ 3 la suta dintre bugetari, chiar mai putini de atât, sunt scăderi salarialee... Aveți mai jos postata emisiunea în care am făcut aceste declarații! Să fii partid de opoziție și să faci asemenea gafe?”, arată Lia Olguța Vasilescu, pe pagina personală de Facebook.

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close