Antena 3 CNN Politică Olguţa Vasilescu: "Un politician al puterii venea în papuci când era chemat de Voicu". Verestoy Attila, posibilă variantă (VIDEO)

Olguţa Vasilescu: "Un politician al puterii venea în papuci când era chemat de Voicu". Verestoy Attila, posibilă variantă (VIDEO)

Olguţa Vasilescu: "Un politician al puterii venea în papuci când era chemat de Voicu". Verestoy Attila, posibilă variantă
(VIDEO)
Sursa foto: Olguþa Vasilescu
26 Mar 2010   •   16:52

Senatorul PSD Olguţa Vasilescu a declarat, vineri, că nu îşi explică de ce un politician al puterii, parlamentar de 20 de ani, "cu o avere destul de mare ca Boc s-o poată numi nesimţit de mare" şi "care venea în papuci când era chemat noaptea" de Cătălin Voicu, nu apare în stenograme.
"M-aş referi la cazul Voicu, care este pe agenda tuturor televiziunilor săptămâna aceasta. Avem de-a face cu o telejustiţie, care încearcă să acopere mai multe lucruri. Din păcate se centrează doar pe un anumit partid politic, altfel nu-mi explic de ce un anumit politician, care joacă în Liga Campionilor, de 20 ani parlamentar, cu o avere destul de mare ca domnul Emil Boc s-o poată numi nesimţit de mare şi care venea în papuci atunci când era chemat de domnul Voicu noaptea, nu apare în stenograme. Face parte din arcul guvernamental şi mă gândesc că poate acesta este motivul. Dacă ne gândim şi o luăm altfel, discuţiile au fost cel puţin la fel cu cele pe care le-a avut Alexandru Mazăre, de exemplu, un alt senator", a susţinut Vasilescu, într-o dezbatere a Asociaţiei Pro Democraţia.




Ulterior, Lia Olguţa Vasilescu a vorbit despre acest subiect în emisiunea "La Ordinea Zilei". Deşi a refuzat să dezvăluie numele politicianului despre care vorbeşte, ea a lăsat de înţeles că ar fi vorba despre senatorul UDMR Verestoy Attila. Contactat de Antena 3, acesta a refuzat să comenteze subiectul.

"Nu am spus că făcea neapărat ceva rău. Persoana este foarte importantă şi probabil veţi afla cine este foarte curând", a spus Olguţa Vasilescu.

Întrebată de Radu Tudor dacă este vorba despre senatorul UDMR Verestoy Attila, Olguţa Vasilescu a preferat să nu dea niciun răspuns, lăsând totuşi să se înţeleagă că despre el ar fi vorba.

LIA OLGUŢA VASILESCU DESPRE "POLITICIANUL ÎN PAPUCI"


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu Catalin Voicu stenograme
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close