Antena 3 CNN Politică Oltean, apel la Ponta şi Antonescu: Să facă eforturi pentru a evita destrămarea USL

Oltean, apel la Ponta şi Antonescu: Să facă eforturi pentru a evita destrămarea USL

Oltean, apel la Ponta şi Antonescu: Să facă eforturi pentru a evita destrămarea USL
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Apr 2013   •   14:43
Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean lansează "un apel extrem de călduros" către Victor Ponta şi Crin Antonescu, pentru a face "eforturi majore" ca să menţină "unitatea de monolit" a USL, spunând că destrămarea acesteia ar însemna "o mare decepţie pentru popor".
 
"Mi-aş permite la modul foarte serios să fac un apel extrem de călduros la liderii USL pentru a depune eforturi majore în sensul de a evita destrămarea (Uniunii - n.r.), în sensul menţinerii unităţii de monolit a USL. Noi credem că şi Victor Ponta, şi Crin Antonescu trebuie să nu uite că poporul care a fost la vot, într-o proporţie covârşitoare, a dat votul USL, ori destrămarea care se prefigurează ar însemna o mare decepţie pentru popor", a declarat Ioan Oltean, vineri, potrivit Mediafax.
 
Liderul PDL a vorbit însă ironic despre "relaţiile sociale": "Personal, dar şi PDL, (...) fac apel la ei, la maturitatea lor, la tinereţea lor, să lase deoparte orice elemente care îi plasează pe poziţii contradictorii şi să se gândească doar la unitatea USL şi la numirea în funcţii de maximă responsabilitate a oamenilor pe criteriul relaţiei sociale, aşa cum defineşte, mai nou, Ion Iliescu, gradele de rudenie, ca fiind doar relaţii sociale". 

 

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close