Antena 3 CNN Politică Oltean: Apostu va demisiona din funcţia de primar al Clujului dacă magistraţii vor respinge recursul

Oltean: Apostu va demisiona din funcţia de primar al Clujului dacă magistraţii vor respinge recursul

Oltean: Apostu va demisiona din funcţia de primar al Clujului dacă magistraţii vor respinge recursul
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Noi 2011   •   21:12

Sorin Apostu va demisiona din funcţia de primar al Clujului dacă magistraţii vor respinge recursul în dosarul în care este acuzat de luare de mită. Pe de altă parte, dacă se va dovedi că a fost "o victimă", Sorin Apostu nu numai că nu pleacă de la cârma primăriei, ci va candida şi la alegerile viitoare, a declarat, vineri, vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean.

Oltean a dat asigurări că, în cazul în care se va pune problema unui interimat la conducerea Primăriei Cluj-Napoca, acesta va fi asigurat de un viceprimar român.

"Am văzut hotărârea organizaţiei UDMR din Cluj. Vă asigur că la Cluj va fi viceprimar român. Acolo sunt doi viceprimari, unul din partea PDL, unul din partea UDMR. Clujul va fi condus pe acest interimat de un viceprimar român sau, dacă vreţi, de un primar interimar român, vă asigur."

Despre recursului lui Apostu, Oltean a a afirmat că, în cazul în care acesta va fi respins, însemnând că este vinovat, cu siguranţă va demisiona de la şefia primăriei.

"Dacă instanţa îi va respinge recursul, probabil că va trebui să demisioneze şi o va face. Nu cred că el nu va demisiona. Sunt absolut convins că, dacă instanţa îi va respinge recursul, Apostu va demisiona din funcţia de primar', a spus Oltean.

 




×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close