Antena 3 CNN Politică Oltean, despre exit-poll-urile din Capitală: La prima vedere e şocant. Aşteptăm rezultatele oficiale

Oltean, despre exit-poll-urile din Capitală: La prima vedere e şocant. Aşteptăm rezultatele oficiale

Oltean, despre exit-poll-urile din Capitală: La prima vedere e şocant. Aşteptăm rezultatele oficiale
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iun 2012   •   23:52

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, duminică seară, după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile locale din mai multe oraşe, că, la prima vedere, ceea ce s-a întâmplat în Capitală e şocant, dar că PDL aşteaptă rezultatele oficiale, informează Mediafax.

"Nu voi face comentarii pe sondaje de opinie contradictorii. Voi face comentarii doar când vom avea rezultate oficiale. Pe sondaje de opinie contradictorii nu voi putea face declaraţii politice. Nu fac declaraţii pe marginea rezultatelor pe care le-am văzut", a declarat Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL a fost întrebat dacă are emoţii. 
   
"Dacă scorul este adevărat, sigur că am emoţii, dar vom trăi şi vom vedea. Voinţa poporului este suverană, dar aşteptăm să vedem realitatea şi nu sondaje de opinie, pentru că nu cred că acestea exprimă realitatea, cu atât mai mult cu cât PDL a avut o participare şi pe numele PDL şi pe diverse asocieri politice care trebuie cumulate pentru a obţine scorul real al PDL", a declarat el.
   
Întrebat dacă a apucat să vorbească cu Emil Boc, Ioan Oltean a spus: "Nu, nu".
   
"Am văzut scoruri diferite, diferenţă în favoarea liberalului, scor egal. În situaţia aceasta, vă daţi seama că nu putem face un comentariu care să fie şi corect, din punctul nostru de vedere", a declarat el.
   
În ce priveşte Capitala, Ioan Oltean a spus: "La prima vedere e şocant, dar aşteptăm rezultatele oficiale".

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close