Antena 3 CNN Politică Ioan Oltean: Avem un Parlament condus de DNA! Sunt victima sistemului creat de partidul meu!

Ioan Oltean: Avem un Parlament condus de DNA! Sunt victima sistemului creat de partidul meu!

Ioan Oltean: Avem un Parlament condus de DNA! Sunt victima sistemului creat de partidul meu!
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2015   •   20:26

Pus la zis de DNA, pe baza denunturilor unui puscarias, care acredita ideea transmiterii unui sac cu 600.000 euro, fostul lider PDL Ioan Oltean, unul dintre artizanii sistemului lui Traian Basescu, iese pentru prima data public la Lumeajustitiei.ro pentru a explica cat de subtiri sunt acuzatiile formulate impotriva sa de procurorii anticoruptie. 

 
Dincolo de argumentele prezentate de Ioan Oltean in legatura cu dosarul in care este acuzat, dezvaluirile sale sunt cutremuratoare pentru Romania. 
 
Ioan Oltean recunoaste ca sistemul din care face parte DNA a fost unul creat de regimul Basescu, inclusiv cu sprijinul sau, dar ca acest sistem a scapat de sub control si nici chiar Traian Basescu nu il mai poate struni.
 
In interviul acordat Lumeajustitiei.ro, Ioan Oltean acuza ca este victima unei inscenari, ca nu exista nicio proba impotriva sa, cu exceptia a doua denunturi ale unei persoane dubioase condamnate penal, si dezvaluie caracatita DNA care si-a intins tentaculele peste clasa politica, controland partide, importanti lideri politici si terorizand institutii fundamentale ale statului de drept.
 
Citiţi interviul integral pe luju.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close