Antena 3 CNN Politică Oltean, după întâlnirea parlamentarilor PDL: Partidul are un preşedinte ales. Salut înfiinţarea "Mişcării Populare"

Oltean, după întâlnirea parlamentarilor PDL: Partidul are un preşedinte ales. Salut înfiinţarea "Mişcării Populare"

Oltean, după întâlnirea parlamentarilor PDL: Partidul are un preşedinte ales. Salut înfiinţarea "Mişcării Populare"
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mar 2013   •   20:44

Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, după întâlnirea grupurilor parlamentare ale PDL, că toţi parlamentarii au avut un singur mesaj, anume că partidul are un preşedinte ales şi obiectivul este lupta cu USL, nu lupta cu fracţiuni care nu mai există.
   
"Toţi parlamentarii au avut un singur mesaj: că partidul are un preşedinte ales şi că obiectivul nostru este altul acum, nu lupta cu fracţiuni care nu mai există, ci lupta cu USL. Acesta a fost mesajul care s-a degajat prin luările de cuvânt ale tuturor parlamentarilor prezenţi în sala de şedinţă", a precizat Ioan Oltean, citat de Mediafax.
   
El a adăugat că bătălia politică a încetat, partidul are un preşedinte ales statutar şi adversarul este USL, astfel încât întreaga activitate parlamentară trebuie să se "caleze" pe acest obiectiv.
   
Întrebat dacă parlamentarii susţinători ai moţiunii Elena Udrea au avut obiecţii în această privinţă, Oltean a spus: "Absolut toţi parlamentarii prezenţi din toate moţiunile au conchis că suntem în prezenţa unui preşedinte statutar ales şi că trebuie să ne pregătim pentru convocarea Consiliului Naţional de Coordonare în vederea alegerii BPN".
   
El a adăugat că inclusiv deputatul Florin Popescu nu a avut obiecţii la această constatare.

Oltean a mai declarat că PDL salută iniţiativa lui Cristian Diaconescu de înfiinţare a Fundaţiei "Mişcarea Populară", arătând că aceasta "vine în întâmpinarea a ceea ce gândeşte PDL", iar obiectivele se suprapun sută la sută cu cele ale Partidului Democrat-Liberal.
  

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean USL
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close