Antena 3 Politică Oltean nu mai candidează pentru o funcţie în BPN al PDL: E nevoie de un suflu nou

Oltean nu mai candidează pentru o funcţie în BPN al PDL: E nevoie de un suflu nou

27 Iun 2012   •   16:24
Oltean nu mai candidează pentru o funcţie în BPN al PDL: E nevoie de un suflu nou
Sursa foto: Foto: Mediafax

Fostul secretar general al PDL deputatul Ioan Oltean a declarat, miercuri, că nu va mai candida la nicio funcţie în noul Birou Permament Naţional al PDL întrucât crede că a venit timpul să lase locul altora, informează Mediafax.

"Nu voi candida la nicio funcţie în noul Birou Permanent Naţional. E timpul să îi mai lăsăm şi pe alţii", a spus Ioan Oltean.
   
El a afirmat că din filiala Bistriţa-Năsăud a PDL şi-au anunţat intenţia de a candida la funcţii în BPN fostul prefect Cristian Florian şi primarul comunei Chiochiş, Vasile Silaşi, care vizează poziţiile de secretar general-adjunct şi de secretar executiv.
   
"M-au anunţat că vor să candideze şi i-am informat că au parte de susţinerea mea. Despre alţii nu ştiu dacă vor să candideze. E posibil să-şi fi depus candidaturi fără să-mi spună, dar mă îndoiesc", a declarat Ioan Oltean.
   
Întrebat dacă vrea să părăsească formaţiunea întrucât este pentru prima oară în ultimii ani în care nu mai candidează la nicio funcţie de conducere, Ioan Oltean a răspuns: "Nici vorbă de aşa ceva. Pur şi simplu m-am retras din conducere. Vin alegerile generale şi partidul are nevoie de un suflu nou".
   
Fostul secretar general al PDL Ioan Oltean rămâne liderul judeţean al formaţiunii. El a fost o lungă perioadă de timp vicepreşedinte, iar apoi a ocupat funcţia de secretar general al PDL.
   
Convenţia Naţională Extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, după ce actuala conducere a partidului a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegerile locale.
   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close