Antena 3 CNN Politică Olteanu: ?Peste un an va fi momentul să ne întoarcem la guvernare?

Olteanu: ?Peste un an va fi momentul să ne întoarcem la guvernare?

Olteanu: ?Peste un an va fi momentul să ne întoarcem la guvernare?
Sursa foto: Bogdan Olteanu
26 Mar 2009   •   16:33

PNL va intra la guvernare peste un an dacă actuala coaliţie de guvernare va dovedi că "nu este în stare să guverneze", a declarat joi, la Craiova, deputatul PNL, Bogdan Olteanu. Parlamentarul liberal a indus ideea că partidul său este pregătit şi pentru eventualitatea unui guvern minoritar.

"După un an va fi momentul să ne întoarcem la guvernare. Ni se spune că 70 la sută nu e suficient să guvernezi, noi suntem dispuşi să guvernăm şi cu 20 la sută, chiar cu 25 dacă cei de la UDMR ni se vor alătura. Dacă actualul Guvern va demonstra că nu e în stare să guverneze, se vor da la o parte?, a afirmat Olteanu.
Olteanu a comparat actuala guvernarea cu cea a lui Tăriceanu, apreciind că partidul său a avut o sarcină mult mai grea decât cea a actualei coaliţii.

"Noi am avut o guvernare ministerială şi credeţi-ne că nu ne-a fost uşor. A fost o situaţie stranie, în care 75 la sută din Parlament se spetea să voteze o moţiune de cenzură. Au fost şase moţiuni de cenzură. Lor li s-a părut că acum e o guvernare dificilă. Trebuie să îşi asume consecinţele politice. Când vom vedea câţi şomeri sunt, vom compara pensiile de anul trecut cu cele de anul acesta. Dacă sunt consecinţe bune, cu siguranţă vor avea recunoştinţă bună. Dacă vor fi şi consecinţe proaste, vor trage consecinţe rele?, a mai spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Olteanu PNL revenire guvernare
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close