Antena 3 CNN Politică Omar Hayssam îl înfundă pe Traian Băsescu

Omar Hayssam îl înfundă pe Traian Băsescu

Omar Hayssam îl înfundă pe Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Mai 2015   •   11:07
Din spatele gratiilor, Omar Hayssam scrie pe Facebook despre relaţia cu Traian Băsescu dar şi despre medicul Mohammad Yassin. 
 
Yassin ar fi spus că Omar Hayssam a fost scos din închisoare cu ajutorul lui Traian Băsescu. Hayssam mai povesteşte cum a ajuns să sponsorizeze campania electorală a lui Traian Băsescu din 2004, dar şi despre relaţia dintre Băsescu şi Mohammad Yassin, medicul care a negociat răpirea jurnaliştilor din Irak. 
 
Omar Hayssam spune că a finantat campania din 2004 fără să primească vreo chitanţă. 
 
"Am decis să donez PD-ului echipamente medicale în valoare de peste 100.000 de dolari americani. Am achiziţionat aceste echipamente şi le-am dus la sediul PD-ului din strada Modrogan nr.1, sector 1, eu împreună cu Mohamed Munaf şi Mohammad Yassin. Acolo ne-am întălnit cu George Albu, căruia i-am spus că aceasta este o donaţie pentru partid. Acesta mi-a mulţumit şi i-a dat şoferului camionului o adresă din Tărgovişte, spunăndu-i să ducă echipamantele medicale la acea adresă. Am plecat desigur fără nicio chitanţă, ca de fiecare dată."
 
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", Radu Tudor, a explicat că dezvăluirile lui Hayssam sunt tardive, dar că se strânge laţul în jurul lui Traian Băsescu.
 
"Sunt tardive aceste dezvăluiri ale lui Hayssam, dar cred că procurorii vor fi interesaţi. Este evident că se strânge laţul în jurul lui Traian Băsescu, totul îi va veni de hac până la urmă. Hayssam nu mai are nimic  de pierdut acum. Nu mă miră povestea asta. Până la urmă şi Băsescu trebuie să plătească, la fel ca toţi ceilalţi care au fost arătaţi cu degetul până acum."
 

×
Parteneri
Horoscop 2-8 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Atenţie la o trădare
x close