Antena 3 CNN Politică Omul de casă al Elenei Udrea s-a dus la PNL

Omul de casă al Elenei Udrea s-a dus la PNL

Omul de casă al Elenei Udrea s-a dus la PNL
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    26 Apr 2016   •   11:29

Deputatul Marin Anton a anunţat marţi că şi-a dat demisia din grupul parlamentar al UNPR şi va activa în cel al PNL, informează agerpres.ro

"Mi-am dat demisia din grupul parlamentar al UNPR şi voi activa în grupul parlamentar al PNL", a spus acesta în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor. 

Marin Anton este deputat de Giurgiu. 

Până în martie 2014, Anton a fost membru PNL, după care, un an, a activat ca independent, apoi s-a înscris în UNPR. Marţi, el a revenit în PNL.

Cine este Marin Anton

Pe 13 martie 2015, omul Elenei Udrea, deputatul Marin Anton, s-a înscris în UNPR.

Marin Anton este cunoscut ca un traseist în toată regula, după ce a schimbat nu mai puţin de trei partide într-o legislatură parlamentară.

Anton este un apropiat al Elenei Udrea şi el este cel care a susţinut cu voce tare ca Udrea să vină la PMP şi să preia chiar conducerea partidului.

Din acest motiv, la vremea respectivă, Adrian Papahagi a demisionat din formaţiune, acuzând că mai multe persoane controversate conduc partidul. 

Marin Anton a fost membru al Partidului Naţional Liberal (PNL) până în 2007, când a plecat la PDL. În aprilie 2012, el s-a întors în PNL, al cărui membru a fost până în luna martie 2014. Ulterior, a trecut în Partidul Mişcarea Populară (PMP), unde a deţinut şi funcţia de preşedinte al PMP Giurgiu.

Citiţi şi Omul de casă al lui Udrea, Marin Anton, găsit incompatibil de ANI

Interesele clanului Udrea-Băsescu la Giurgiu şi la Nana. Lider PMP, omul de legătură în combinaţia de terenuri agricole

Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie în vârstă

 

×
Subiecte în articol: Marin Anton UNPR PNL Elena Udrea
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close