Antena 3 CNN Politică Apropiat al lui Băsescu, acuzat de manipulare privind protestele

Apropiat al lui Băsescu, acuzat de manipulare privind protestele

Apropiat al lui Băsescu, acuzat de manipulare privind protestele
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    09 Feb 2017   •   17:14

Ideea că în protestele antiguvernamentale ar fi implicat SRI a fost lansată în spaţiul public de fostul consilier prezidenţial Iulian Fota. Acest lucru a fost spus, cu subiect şi predicat, de preşedintele comisiei de control a SRI, Adrian Ţuţuianu care a cerut în comisie ca directorul SRI, Eduard Hellvig, să clarifice legătura lui Fota cu Serviciul de Informaţii. 

”Domnul Iulian Fota, fost consilier prezidențial, ar fi apreciat într-o emisiune că războiul se duce între PSD și noi. De aici puteți găsi în mediul on-line comentariul din care rezultă că SRI ar fi implicat. Eu am apreciat în cadrul ședinței că Iulian Fota ar trebui să aibă abținere în exprimarea unor puncte de vedere de tip politc în spațiul public. (...)

Am întrebat care este statutul lui Iulian Fota în cadrul SRI, mi s-a răspuns că este directorul Colegiului Național de Informații. Și domnul Hellvig a fost de acord că declarațiile lui sunt de natură să creeze astfel de situații în societatea românească”, a spus, joi, Adrian Ţuţuianu, președintele comisiei de control SRI.

Declarația lui Țuțuianu a fost presentată joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close