Antena 3 CNN Politică Omul lui Cioloş din PLUS vrea desfiinţarea proprietăţii. Ar putea începe cu a ei

Omul lui Cioloş din PLUS vrea desfiinţarea proprietăţii. Ar putea începe cu a ei

Omul lui Cioloş din PLUS vrea desfiinţarea proprietăţii. Ar putea începe cu a ei
06 Mar 2019   •   12:53

Unul dintre liderii formaţiunii PLUS, înfiinţat de familia unui fost ofiţer de securitate şi condus, în prezent, de fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş, Oana-Maria Bogdan, propagă pe reţelele de socializare un mesaj în care militează pentru desfiinţarea proprietăţii şi speră ca acest lucru să se întâmple “în timpul vieţii sale”. Asta, în condiţiile în care, în 2007, aceeaşi lideră a PLUS a împrumutat un sfert de milion de euro de la o bancă, pentru a-şi achiziţiona un apartament în capitala Belgiei, Bruxelles. Iar, când nu face politică, se ocupă cu activităţi de arhitectură, ceea ce implică, într-un fel sau altul, proprietatea pe care o vrea desfiinţată.

Dacian Cioloş o descrie pe fosta sa subalternă, din Guvernul tehnocrat, ca fiind “forţa motrică” a echipei PLUS, în condiţiile în care Oana-Maria Bogdan a scris un comentariu, la postarea unui internaut din 1 decembrie anul trecut, de pe Facebook, în care susţine: Cred că un pas important al omenirii va fi cel al renunţării la proprietate. Când nu vor mai exista teritorii care să aparţină unui om, trib, neam sau corporaţie, vom reuşi să convieţuim armonios pe planeta Pământ. Eu am încredere că acest lucru se va întâmpla în timpul vieţii mele”. Comentariul a fost adăugat la o postare în care se făcea referire despre ziua naţională a României, iar, ca reacţie, a fost acuzată, tot pe Facebook, că face apologia comunismului şi a lui Karl Marx.

Mai mult, o internaută îi scrie că, deşi este o simpatizantă PLUS, crede că face “nişte gafe colosale”, atrăgându-i atenţia Oanei-Maria Bogdan că ea însăşi este “Owner”.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close