Antena 3 CNN Politică Opoziţia critică ideea unui nou împrumut de la FMI, lansată de Traian Băsescu

Opoziţia critică ideea unui nou împrumut de la FMI, lansată de Traian Băsescu

Opoziţia critică ideea unui nou împrumut de la FMI, lansată de Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Sep 2010   •   08:44

Aşa cum era de aşteptat, Opoziţia critică ideea unui nou împrumut de la FMI. Liderul PNL, Crin Antonescu, spune că Traian Băsescu nu are dreptul să încheie astfel de înţelegeri. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a fost chiar mai dur şi l-a acuzat pe şeful statului că nu mai este pentru PSD preşedintele ţării, ci un om care conduce un grup infracţional.

Opoziţia l-a sancţionat dur pe Traian Băsescu, prezent marţi la Parlament. PNL a lipsit de la raportul preşedintelui, în timp ce parlamentarii PSD şi PC au decis să părăsească sala imediat după ce şeful statului a ajuns în Parlament.

Anunţul preşedintelui Traian Băsescu privind un nou împrumut de la FMI a fost criticat de preşedintele PNL Crin Antonescu. Acesta susţine că şeful statului nu are dreptul să încheie astfel de înţelegeri.

Preşedintele PSD Victor Ponta l-a acuzat pe şeful statului că este la conducerea unui grup infracţional şi a declarat că social-democraţii nu vor mai participa la nici o intervenţie a acestuia în plen.

Reprezentanţii Opoziţiei au părăsit plenul în momentul în care Traian Băsescu şi-a început discursul, în semn de protest faţă de lipsa unui răspuns din partea acestuia în scandalul Legii pensiilor.

Antena 3

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close