Antena 3 CNN Politică Opoziţia, despre apelul lui Băsescu: Să se adreseze echipelor sale de la Cotroceni

Opoziţia, despre apelul lui Băsescu: Să se adreseze echipelor sale de la Cotroceni

Opoziţia, despre apelul lui Băsescu: Să se adreseze echipelor sale de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Noi 2010   •   15:24

Opoziţia a reacţionat după declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu. Liderii PSD şi PNL spun că apelul lansat de şeful statului către clasa politică trebuie adresat echipelor de la palatele Cotroceni şi Victoria. Acestea sunt principalele responsabile de situaţia economică a ţării, mai susţin liderii opoziţiei.

Potrivit preşedintelui Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, şeful statului nu trebuia să adreseze opoziţiei apelul la responsabilitate, ci echipei sale de la Cotroceni şi celor care conduc Camera Deputaţilor şi Guvernul.

"Este un apel care nu trebuia să ni-l adreseze nouă, ci trebuia să-l adreseze celor care sunt la conducere, este vorba despre echipa sa de la Cotroceni, este vorba despre echipa sa de la Camera Deputaţilor şi de la Guvern. Sigur, este nevoie de responsabilitate, dar ceea ce observăm, în acest moment, este chiar lipsa de responsabilitate a celor care conduc în acest moment ţara", a declarat Adrian Năstase.

Ludovic Orban a comentat şi el îndemnul adresat de Traian Băsescu politicienilor. Deputatul PNL a declarat că singurul apel la responsabilitate "normal şi firesc" este cel pe care îl face PNL către Traian Băsescu, respectiv ca acesta "să-şi trimită ciracii acasă şi să nu-şi mai bată joc de ţară".

 
 

 

×
Subiecte în articol: apel opozitie
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close