Antena 3 CNN Politică Opoziţia s-s reunit la Parlament. Antonescu: Singurul cadou de la Băsescu pentru popor ar fi demisia sa

Opoziţia s-s reunit la Parlament. Antonescu: Singurul cadou de la Băsescu pentru popor ar fi demisia sa

Opoziţia s-s reunit la Parlament. Antonescu: Singurul cadou de la Băsescu pentru popor ar fi demisia sa
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Dec 2010   •   12:52

Deputaţii din Opoziţie s-au reunit, luni, la ora 14:30 la Palatul Parlamentului, pentru a discuta despre corelarea problemelor de tactică parlamentară pe care ar putea să o dezvolte împreună.

"Am convenit cu cele partide să avem o întâlnire la începutul acestei săptămâni, destinată încercării de a corela chestiuni de tactică parlamentară în legătură cu dezbaterea bugetului, cu moţiunea de cenzură la Legea Salarizării unice şi cu chestiunile care marchează activitatea parlamentară a finalului de an", a anunţat iderul PNL, Crin Antonescu, înainte de şedinţă.

Acesta a mai spus că partidul său este interesat de posibila demitere a lui Mircea Geoană din PSD, doar din punct de vedere al riscului ca Opoziţia să piardă singura poziţie importantă din conducerea statului, aceea de preşedinte al Senatului.

Antonescu a menţionat că PNL îşi va menţine decizia de a nu participa la dezbaterile politice iniţiate de Putere, atât timp cât Băsescu va fi preşedintele României. Motivaţia ar fi reprezentată de interlocutor şi nu de subiectul discuţiilor. Liderul liberal a adăugat că Traian Băsescu ia deciziile fără a se consulta măcar cu premierul Boc sau cu propriul partid, cele din opoziţie fiind excluse din start.

"Noi n-am spus niciodată că nu participăm pentru că nu ar fi temele importante, ci v-am spus, odată eu şi o dată Mihai Voicu, că nu participăm nu din cauza temelor, ci din cauza interlocutorului
", a continuat şeful liberalilor.

Mai mult decât atât, Antonescu îl îndeamnă pe preşedintele ţării să renunţe la postul său, spunând că acesta ar fi singurul cadou pe care şeful statului ar putea să-l facă poporului român înainte de anul nou.

Preşedintele Traian Băsescu a invitat separat la consultări partidele din opoziţie PNL, PSD şi PC la ora 17:00, a declarat consilierul prezidenţial pe probleme de politică internă.

Crin Antonescu: Nu participăm la consultări din cauza interlocutorului


 


 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu opozitie Antonescu PNL
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close