Antena 3 CNN Politică Opoziţia va boicota discursul lui Băsescu din Parlament, acuzând fraudarea votului la Legea pensiilor

Opoziţia va boicota discursul lui Băsescu din Parlament, acuzând fraudarea votului la Legea pensiilor

Opoziţia va boicota discursul lui Băsescu din Parlament, acuzând fraudarea votului la Legea pensiilor
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Sep 2010   •   13:54

Social-democraţii nu participă la şedinţa Parlamentului de marţi, şedinţă la care este aşteptat preşedintele Traian Băsescu, dacă şeful statului nu condamnă public fraudarea votului la Legea pensiilor. Nici liberalii nu vor fi în sală în când şeful statului îşi va prezenta mesajul.

Votul pe Legea pensiilor i-a pus Opoziţia în cap Robertei Anastase. Cei 170 de aleşi care ar fi fost în sală, aşa cum susţine ea, erau de fapt doar 82, spune Opoziţia.

Cel care va fi afectat, însă, de furia Opoziţiei va fi tocmai preşedintele. Traian Băsescu va vorbi marţi doar în faţa parlamentarilor Puterii, pentru că PSD refuză să participe la şedinţă, din cauza scandalului.

La rândul lor, liberalii anunţaseră încă de săptămâna trecută că nu vor lua parte la discurs.

În acelaşi timp, într-o declaraţie politică depusă la Senat, Dan Voiculescu îi propune preşedintelui un test de sinceritate, format din zece întrebări. Ele se referă la măsurile de relansare economică, la reducerea salariilor şi impozitarea pensiilor.



Antena 3


×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close