Antena 3 CNN Politică Oprea: Voi rămâne cu inima la social-democraţi, chiar dacă voi fi exclus

Oprea: Voi rămâne cu inima la social-democraţi, chiar dacă voi fi exclus

Oprea: Voi rămâne cu inima la social-democraţi, chiar dacă voi fi exclus
Sursa foto: gabriel oprea
14 Ian 2009   •   05:01

Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea, care a demisionat marţi din funcţie după ce PSD i-a retras sprijinul politic, a declarat că, dacă va fi exlus din PSD, va rămâne "cu inima" la social-democraţi şi că nu se gândeşte să plece la un alt partid.
"Nu sunt un trădător", a spus Oprea, într-o intervenţie la un post de televiziune. El a ţinut să sublinieze că, timp de patru ani, l-a sprijinit total pe liderul PSD, Mircea Geoana, alături de organizaţia sa.
Acesta se consideră încă nevinovat şi apreciază că măsura luată de biroul permanent al partidului din care face parte "nu reflectă realitatea. Din păcate, a fost o execuţie publică", crede Oprea.
Liderul PSD a afirmat că şi-a dat demisia din funcţie pentru că "aşa este corect"- în plus, nu a dorit să fie un impediment pentru buna funcţionare a coaliţiei de guvernare. "Aşa face un bărbat sau un om de onoare", a spus el.
El a ţinut să arate că a fost o decizie proprie şi nu a fost şantajat de nimeni. El a ţinut totuşi să mai arate o dată că secretarii de stat numiţi erau pe lista partidului şi veneau din partea a patru organizaţii locale foarte puternice: Vrancea, Olt, Dolj şi Bistriţa-Năsăud. De asemenea, mărul discordiei dintre aliaţii la guvernare, Virgil Ardelean, a fost numit deoarece este "un om competent, profesionist", iar această desemnare intra în atribuţiile sale şi că nu a discutat cu preşedintele Traian Băsescu pe această temă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close