Antena 3 CNN Politică Oprescu: Băsescu lasă în continuare impresia că minte (VIDEO)

Oprescu: Băsescu lasă în continuare impresia că minte (VIDEO)

Oprescu: Băsescu lasă în continuare impresia că minte (VIDEO)
16 Noi 2009   •   21:03

Declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la relatările fostului procuror Ciprian Nastasiu lasă impresia că şeful statului minte. Afirmaţia în aparţine candidatului indepepndent la alegerile prezidenţiale, Sorin Oprescu.

Invitat în ediţia de luni a emisiunii Ştirea Zilei, actualul primar general al Capitalei a analizat, împreună cu jurnalistul Bogdan Chirieac, replica oferită de preşedintele Băsescu după lansarea volumului "Prădarea României", de Victor Gaetan. Cartea se bazează pe relatările fostului procuror DIICOT Ciprian Nastasiu, cel care a instrumentat iniţial cazul lui Omar Hayssam.

"De 20 de ani, poporul ăsta a aşteptat şapte mii de adevăruri. Toţi cetăţenii ăştia aşteaptă adevărul. Să audă adevărul despre un caz discutat", a declarat Sorin Oprescu.

Potrivit candidatului la Preşedinţie, felul în care şeful statului a abordat acest subiect nu îl avantajază în niciun fel, ci din contră, dă impresia că nu spune adevărul.

"Dacă preşedintele iese şi-o scaldă în felul ăsta nu face altceva decât să dea naştere în continuare la ideea foarte clară că Băsescu minte. Că nu spune adevărul şi, atunci când vor ieşi şi celelalte jumătăţi de adevăr, nu o să avem decât tabloul complet, toată lumea o să fie probabil dezumflată (...) Dar atunci nu va mai fi nimic de făcut, pentru că duminică se votează", a mai spus Sorin Oprescu.

OPRESCU, DESPRE DECLARAŢIILE LUI BĂSESCU


Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close