Antena 3 CNN Politică Oprescu: De la ASE nu am primit nicio invitaţie, ci doar o "diplomă" de mulţumire (VIDEO)

Oprescu: De la ASE nu am primit nicio invitaţie, ci doar o "diplomă" de mulţumire (VIDEO)

Oprescu: De la ASE nu am primit nicio invitaţie, ci doar o "diplomă" de mulţumire (VIDEO)
19 Noi 2009   •   22:22

Sorin Oprescu susţine că nu a primit nicio invitaţie de dezbatere de la nicio televiziune în timpul acestei campanii. Invitat în cadrul ediţiei de joi a emisiunii Sinteza Zilei, candidatul independent la alegerile prezidenţiale a făcut un rezumat al negocierilor purtate în această perioadă pe marginea dezbaterilor electorale, dar şi câteva dezvăluiri "din culisele" acestor discuţii.

Actualul primar general al Capitalei a delcarat că, în cazul confruntării de la ASE, nu a primit nicio invitaţie. În schimb, susţine acesta, a primit o "diplomă" de mulţumire de la rectorul instituţiei de învăţământ.

"De la ASE nu m-a invitat nimeni, dar am primit o scrisoare de la domnul rector Roşca: Vă mulţumim pentru participarea dumneavoastră... Era ca o diplomă", a spus Oprescu, adăugând că, ulterior, a primit un telefon de la rector, care şi-a prezentat scuze pentru incident.

Cât priveşte confruntarea de la TVR, Oprescu a declarat că nu a ştiut "până în ultimul moment" câţi candidaţi ar fi urmat să participe la dezbatere.


OPRESCU: NU AM PRIMIT NICIO INVITAŢIE DE LA ASE



În cadrul emisiunii, Sorin Oprescu a fost întrebat cărui contracandidat doreşte să îi "doneze" voturile, în cazul în care nu ajunge preşedinte al României.

"Voturile nu sunt ale mele, sunt ale românilor", a replicat edilul-şef al Capitalei.

"Ar fi o impietate să vin să spun votaţi cu unul sau votaţi cu celălaltă. În primul rând nu cred în chestia asta. Oamenii au conştiinţa lor", a mai spus Oprescu.

Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close