Antena 3 CNN Politică Oprescu, decorat de Băsescu alături de Streinu-Cercel, vestitorul ?apocalipsei?, şi de Brădişteanu, vizat de DNA

Oprescu, decorat de Băsescu alături de Streinu-Cercel, vestitorul ?apocalipsei?, şi de Brădişteanu, vizat de DNA

Oprescu, decorat de Băsescu alături de Streinu-Cercel, vestitorul ?apocalipsei?, şi de Brădişteanu, vizat de DNA
Sursa foto: Adrian Streinu-Cercel
09 Apr 2010   •   11:06

Preşedintele Traian Băsescu a trecut la decorarea în bloc a unei întregi pleiade de medici. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii, pe listă au fost strecuraţi, alături de un Sorin Oprescu şi doctorul neurochirurg Leon Dănăilă, şi câteva personaje controversate: Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, cel pe care anul trecut şeful statului îl critica pentru ?prăvălirea apocalipsei peste România? în cazul gripei AH1N1, şi doctorul Şerban Brădişteanu, fost parlamentar şi unul din personajele cercetate de DNA pentru luarea unei mite de câteva milioane de euro.
Dacă meritele secretarului de stat, acuzat de Băsescu că a provocat panică printre români fluturând subiectul gripei porcine, au fost recompensate cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Comandor, Brădişteanu, achitat anul trecut de Tribunalul Bucureşti, a primit din partea Preşedinţiei Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, medic primar chirurg, a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Ofiţer.
Medicul neochirug Leon Dănăilă a fost decorat cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Comandor, în timp ce Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler a fost acordat medicilor Mircea Anghelescu şi Alexandru Blidaru, se mai arată în decretul prezidenţial publicat în Monitorul Oficial.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close