Antena 3 Politică Oprescu, la mitingul USL: O să mă faceţi să mă simt la un moment dat primarul interplanetar

Oprescu, la mitingul USL: O să mă faceţi să mă simt la un moment dat primarul interplanetar

de Antena3.ro    |    07 Apr 2012   •   15:41
Oprescu, la mitingul USL: O să mă faceţi să mă simt la un moment dat primarul interplanetar
Sursa foto: Foto: Mediafax

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a luat cuvântul la mitingul USL, fiind întâmpinat cu aplauze, lucru care l-a determinat să afirme că este pe cale să se simtă "primarul interplanetar", informează Mediafax.
   
"O să mă faceţi să mă simt la un moment dat primarul interplanetar", a spus Oprescu, aplaudat îndelung de cele câteva mii de persoane aflate în sală.
   
Oprescu s-a pronunţat încă de la începutul discursului împotriva actualului regim.

"Oamenii aceştia care deja nu ne mai lasă să trăim normal trebuie opriţi. (...) Cei care conduc acum România trebuie opriţi. Trebuie să ieşim din camera de gardă", a spus Oprescu.
   
Oprescu: Am simţit pe propria piele ce înseamnă Udrea la Bucureşti

Primarul general, care este susţinut de USL pentru un nou mandat, a apreciat că "România are nevoie de un pic de linişte, de un pic de fericire şi de un nou proiect".
   
El a spus că a simţit pe propria piele ce înseamnă Elena Udrea la Bucureşti.

"Bucureştenii au văzut mai puţin pentru că eu nu m-am plâns. Am strâns din dinţi şi am mers mai departe", a continuat Oprescu.
   
"PDL crede că pasajul Basarab este al lui Băsescu, stadionul al lui Videanu şi Bucureştiul al lui Udrea şi România a lor. Noi, aici, credem că pasajul, stadionul şi toate celelalte sunt ale bucureştenilor, aşa cum toate lucrurile pe care USL se pregăteşte să le facă atunci când va guverna vor fi ale românilor şi în beneficiul românilor", a mai spus el.
   
Totodată, edilul Capitalei a afirmat că nu este posibilă colaborarea cu cei care au pus permanent piedică dezvoltării.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close