Antena 3 CNN Politică Oprescu: Ministrul de Interne a fost dezinformat. M-a sunat să îşi ceară scuze

Oprescu: Ministrul de Interne a fost dezinformat. M-a sunat să îşi ceară scuze

Oprescu: Ministrul de Interne a fost dezinformat. M-a sunat să îşi ceară scuze
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Ian 2013   •   12:00

Oprescu i-a rugat pe bucureşteni să aibă încredere în în administraţia municipală, pentru că lucrurile sunt sub control. "Ne-au dat această încredere, ne-au votat şi n-o să ne apucăm acum să-i dezamăgim, în timp ce afară bate viscolul şi nu am să fiu de acord niciodată de acord. Sunt injurii aduse administraţiei ceea ce s-a întâmplat zilele trecute. Şi apreciez telefonul ministrului de Interne, Radu Stroe, care şi-a cerut scuze şi care mă face în continuare să cred, aşa cum am crezut şi până acum, că este un om onest, cinstit şi pur şi simplu a fost dezinformat", a afirmat primarul Oprescu.

El s-a declarat "sătul" de oameni care nu verifică şi care "nu ştiu decât să amestece o luptă politică în aşa ceva".

Edilul-şef al Capitalei a informat că, de la declanşarea campaniei de deszăpezire şi combatere a poleiului, odată cu aprobarea planului de măsuri s-a asigurat că există stocurile de material antiderapant care să permită intervenţia în timp real. El a subliniat că verifică în permanenţă, împreună cu viceprimarii, bazele de deszăpezire unde există punctele de depozitare antiderapante. Potrivit lui Oprescu, circulaţia rutieră se desfăşoară normal în condiţiile meteo date, conform Agerpres

În context, Sorin Oprescu a precizat că în Bucureşti nu se foloseşte acum nisip, care este angrenat de topirea zăpezii şi înfundă canalele. "Şi responsabilii care raportează fie că sunt şefi de direcţii de poliţie rutieră, că sunt secretari de stat, să-şi ia responsabilitatea. Nu este un sfat, eu nu dau sfaturi celorlalţi, este rugămintea de a păstra eforturile la locul lor, de a aprecia şi critica în acelaşi timp administraţia locală pentru o serie întreagă de lucruri. Dar, atunci când e profund necinstit, nu mă fac părtaş", a arătat Sorin Oprescu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close