Antena 3 CNN Politică Oprescu nu se retrage din cursa electorală

Oprescu nu se retrage din cursa electorală

Oprescu nu se retrage din cursa electorală
Sursa foto: sorin oprescu
02 Noi 2009   •   11:14

Candidatul independent la prezidenţiale Sorin Oprescu a declarat, duminică, la Râmnicu Vâlcea, că nu se retrage din cursa prezidenţială şi că este convins că "Crin Antonescu s-a gandit la alte lucruri cand s-a referit la negociere".
Oprescu a negat "orice zvon legat de o posibilă retragere" a sa din cursa pentru Cotroceni, scrie Mediafax.

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele PNL a declarat, sâmbătă, că intenţionează să negocieze cu Sorin Oprescu o posibilă retragere a primarului Capitalei din cursa electorală, candidatul independent a răspuns: "Retragerea cui? Da, sunt deschis la orice discuţie legată de retragerea lui Crin. Glumesc, o spun cu prietenie. Nu am avut absolut nicio discuţie în acest sens cu Crin Antonescu. E doar un zvon, dar eu cred că Antonescu s-a gândit la alte lucruri când s-a referit la negociere. Nu mă retrag, merg înainte", a spus Oprescu.

El a mai spus că electoratul său este diferit faţă de cel al preşedintelui PNL

"Nenorocirea face ca, sau poate este un avantaj, electoratul meu este mozaical, pe când la Crin Antonescu este electorat de partid şi cele douaă electorate nu se vor uni. Oamenii au conştiinta lor şi vor vota cum vor. Nu am fost contactat de Crin Antonescu, dar sunt deschis la o discuţie despre campania electorală, aşa cum sunt deschis cu toţi ceilalţi candidaţi. În această campanie fiecare ne facem turul electoral, ne prezentăm oamenilor, dar totul este acoperit de luptă, de asta de-a surda, de dimineaţă până noaptea la televizor. Am deschiderea necesara de a vorbi cu oricine", a declarat Sorin Oprescu.

El a confirmat că este ajutat în campania electorală şi de către rectorul Universităţii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, dar a precizat că acesta "nu urmăreşte un interes anume".

"Ajutorul lui Bondrea este dezinteresat, deoarece atât ca primar, cât şi ca posibil preşedinte, nu am nicio posibilitate să ajut Universitatea ŤSpiru Haretť să îşi rezolve problemele. A fost o
propunere dezinteresată şi eu am primit-o pentru că la mine contează fiecare om, plusvaloarea pe care poate să o aibă. Am nevoie de ajutorul oamenilor în campania electorală, pentru că nu dispun de structurile pe care le au partidele politice", a declarat Sorin Oprescu.

Candidatul PNL la prezidenţiale, Crin Antonescu, a declarat sâmbătă, la Antena 3, că are intenţia de a negocia cu Sorin Oprescu o retragere a acestuia din cursa pentru prezidenţiale şi sprijinirea sa la prezidenţiale, dacă lucrurile decurg "într-o anumită manieră către finalul campaniei".
Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close