Antena 3 CNN Politică Oprescu răspunde atacurilor lui Băsescu: Unde au dispărut 43 de milioane de dolari, alocate centrului istoric

Oprescu răspunde atacurilor lui Băsescu: Unde au dispărut 43 de milioane de dolari, alocate centrului istoric

Oprescu răspunde atacurilor lui Băsescu: Unde au dispărut 43 de milioane de dolari, alocate centrului istoric
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    08 Aug 2011   •   23:15

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, i-a răspuns preşedintelui Traian Băsescu la atacurile pe care acesta le-a îndreptat recent împotriva sa, edilul făcând referire la alegerile locale din 2012, precum şi la o sumă de bani, de peste 40 de milioane de dolari, care nu a ajuns în centrul istoric.

"Se apropie 2012, situaţia PDL e cea care este, o cunoaşte toată lumea, sunt supăraţi pe situaţie că nu se mai poate (...), dar eu n-am fost niciodată un om conflictual. Eu am încercat să dezleg şi să pot să construiesc. Ce să facă decât să tragă în continuare la căruţa partidului, să-l ridice dezavuîndu-i pe ceilalţi (...). Dar vorbeşte preşedintele Traian Băsescu de cei 43 de milioane de dolari din anii 1998-1999 şi după 2000 care au dispărut şi nu sunt în centrul istoric, deşi erau alocaţi centrului istoric", a replicat primarul general Sorin Oprescu, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Traian Băsescu a fost primarul general al Capitalei în perioada 2000-2004.

Recent, preşedintele Băsescu l-a atacat pe primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, spunând că nu este primar, ci politician.

"Sorin Oprescu este un politician, nu un primar, că n-are viziune. A inaugurat stadionul la care Videanu a avut curaj să bage buldozerul, iar eu am obţinut finanţarea. Nu văd la el nişte proiecte credibile care să înceapă în mandatul lui", a spus preşedintele Traian Băsescu.

Edilul Capitalei s-a arătat mulţumit de atitudinea şi reacţia bucureştenilor, la evenimentele sale - deschiderea podului Basarab, inaugurarea Stadionului Naţional.

"În momentul când ai simpatia oamenilor şi sprijinul lor, nu-ţi mai trebuie altceva, dar asta îi supără pe alţii".

În final, Oprescu a ţinut să mai precizeze că nu are de gând să candideze la alegerile prezidenţiale, întrucât îşi doreşte să ducă la bun sfârşit promisiunile pe care le-a făcut bucureştenilor.

"Nu-mi pun problema să candidez la prezidenţiale, vreau să candidez pentru al doilea mandat la Capitală, ca să fac aici tot ce le-am promis bucureştenilor", a concluzionat primarul general, Sorin Oprescu.

 


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close