Antena 3 CNN Politică Reacția lui Orban, înainte de pronunțarea sentinței

Reacția lui Orban, înainte de pronunțarea sentinței

Reacția lui Orban, înainte de pronunțarea sentinței
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    31 Ian 2017   •   11:58

Fostul președinte al PNL Ludovic Orban a declarat, marți, că nu este îngrijorat de sentința pe care urmează s-o primească în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, susținând că este nevinovat.

”Poate vă surprind, dar nu sunt într-o stare de înfrigurare. Mă bazez pe asta, pentru că nu am săvârșit nicio infracțiune”, a spus Ludovic Orban, marți, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

”Este un dosar jenant. Nu există nicio faptă, ci are considerente politice majore”, a mai spus Orban despre dosarul în urma căruia a fost retras de pe poziția de candidat PNL la Primăria Capitalei.

Mai mult, în funcția de decizia de azi, Orban a spus că se va decide dacă va candida la șefia PNL.

”Astăzi, în funcție de decizia instanței, știu dacă voi candida sau nu la președinția PNL. Eu nu am luat niciun ban, nu am dobândit foloase necuvenite, nu e vorba de nicio infracțiune. Mi se pare extrem de ciudat acest dosar. Prin el se relevă faptul că în campania anticorupție, în loc să-i condamne pe cei vinovați, caută să condamne nevinovați”, a încheiat Ludovic Orban.

Ludovic Orban ar putea afla marți sentinţa în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă.
 
Procurorii DNA au cerut judecătorilor de la Instanţa Supremă ca Orban să fie condamnat cu executare. 

Acesta a fost trimis în judecată de DNA în luna mai 2016 şi este acuzat de procurori că ar fi cerut bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu ca să îşi susţină campania electorală în calitate de candidat PNL la Primăria Bucureşti. 

De cealaltă parte, Ludovic Orban a negat acuzaţiile procurorilor și a solicitat să fie achitat.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban trafic de influenta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close