Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la adresa Guvernului: „Remanierea trebuie să înceapă cu Viorica Dăncilă”

Orban, atac dur la adresa Guvernului: „Remanierea trebuie să înceapă cu Viorica Dăncilă”

Orban, atac dur la adresa Guvernului: „Remanierea trebuie să înceapă cu Viorica Dăncilă”
29 Oct 2018   •   15:29

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că remanierea guvernamentală anunţată este "o şpagă" dată de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, celor care i-au salvat scaunul de şef al social-democraţilor.

"Din punctul nostru de vedere, această remaniere guvernamentală nu este altceva decât un mod prin care Liviu Dragnea dă şpagă către baronii care i-au salvat scaunul de preşedinte, oferindu-le nişte poziţii de miniştri şi îi pedepseşte pe baronii care s-au răsculat împotriva lui", a afirmat Orban, la finalul şedinţei BEx al PNL.

În opinia acestuia, remanierea ar trebui să înceapă cu premierul Viorica Dăncilă.

"Din punctul de vedere al PNL, remanierea trebuie să înceapă cu premierul Viorica Dăncilă, care este cea mai nepotrivită persoană să conducă un Guvern. De asemenea, considerăm că doamna Dăncilă, care zice că face evaluarea miniştrilor, nu are capacitatea nici măcar să se autoevalueze pe ea, dar să-i evalueze pe alţi miniştri. Ca atare, considerăm că această remaniere nu va aduce nimic bun în guvernarea României, că în continuare România nu are Guvern, că nu există altceva decât slugi ale baronilor PSD care răspund la comenzile lui Liviu Dragnea şi care nu guvernează pentru români şi nu fac altceva decât să transpună directivele date de Liviu Dragnea", a arătat Orban.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close