Antena 3 CNN Politică Orban a lansat un nou atac dur la adresa lui Dragnea

Orban a lansat un nou atac dur la adresa lui Dragnea

Orban a lansat un nou atac dur la adresa lui Dragnea
22 Iun 2018   •   14:45

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a lansat, vineri, un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Orban a făcut apel la social-democrați, chiar înainte de CEx și spune că aceștia „Trebuie să aleagă între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea”.

„Trebuie să aleagă între Liviu Dragnea, între a fi fideli României și a fi slugile lui Liviu Dragnea, să aleagă între a face zid în jurul unui om condamnat sau a servi interesul cetățenilor români care i-au trimis în Parlament. Astăzi, PSD trebuie să decidă dacă sunt un partid democratic sau devin un front de salvare al lui Dragnea de pușcărie. Astăzi, PSD trebuie să ia decizia dacă sunt cetățeni ai României sau sunt iobagi pe moșia lui Dragnea.

Cei care au format coaliţia majoritară trebuie să înţeleagă că Dragnea îi duce la fund şi că asocierea cu Dragnea nu va face altceva, decât să distrugă imaginea publică a partidelor componente şi mai ales imaginea PSD-ului. Poate CEx-ul se va manifesta astăzi ca o sectă de sinucigași care fac zid în jurul șefului lor. În schimb, toți ceilalți parlamentari, atât ai PSD, cât și ai UDMR, ALDE trebuie să înțeleagă că aruncă România în haos, că distrug imaginea României în public și că dau țara pe mâna unui individ care nu are altceva în cap decât să-și salveze pielea”, a declarat Ludovic Orban.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Dragnea atac
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close