Antena 3 CNN Politică Orban, acuzații - șoc după explozia numărului de cazuri. Cineva vrea să crească numărul îmbolnăvirilor!

Orban, acuzații - șoc după explozia numărului de cazuri. Cineva vrea să crească numărul îmbolnăvirilor!

Premierul României, Ludovic Orban, a vorbit despre explozia numărului de cazuri din România după relaxarea măsurilor. ”Parcă cineva vrea cu orice preț să creeze impresia că Guvernul nu are capacitatea de a gestiona situația”, spune Ludovic Orban.

Orban, acuzații - șoc după explozia numărului de cazuri. Cineva vrea să crească numărul îmbolnăvirilor!
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    13 Iul 2020   •   15:20

Parcă cineva vrea să crească numărul de cazuri. Parcă cineva vrea cu orice preț să creeze impresia că Guvernul nu are capacitatea de a gestiona situația. Cu ce preț se face lucrul acesta? Pentru că prețul este creșterea numărului de îmbolnăviri.(...) Prețul este creșterea numărului de decese. Păi poate să gândeacă cineva atât de cinic? Să își facă astfel de calcule? Înseamnă că nu iubește țara asta”, declară Ludovic Orban

Ludovic Orban, despre protestul fără măști din Piața Victoriei: "A fost pregătit, s-a făcut mobilizarea"

Premierul Ludovic Orban a declarat că protestul organizat în Piața Victoriei față de măsurile adoptate de Guvern a fost pregătit și că s-a făcut o mobilizare pentru organizarea acestuia.

"Din păcate ne confruntăm cu o campanie foarte ciudată. Există un adevărat bombardament de informaţii false", a declarat premierul la B1 Tv.

Acesta a spus că nu înțelege de ce au protestat oamenii care s-au adunat în această după-amiază în Piața Victoriei.

"Credeţi că mitingul din Piaţa Victoriei s-a născut din senin? A fost pregătit, sunt nişte pagini, site-uri pe care s-a făcut mobilizarea. Eu sincer nici nu înţeleg de ce au protestat. Că nu vor să poarte mască? Masca este principala armă împotriva virusului. Că nu sunt de acord cu legea?", a mai spus Ludovic Orban.

Premierul a explicat și necesitatea proiectului de lege pentru carantinare și izolare, lege împotriva căreia au protestat oamenii din Piața Victoriei.

"Nu am pretenția că proiectul inițiat de Guvern este perfect, dar acest proiect este indispensabil. Alte țări iau decizia de a introduce în carantină, în izolare cetățenii români care se duc în țările respective. Asta e cea mai bună dovadă că măsura izolării, măsura carantinei, măsura tratării în spitale, sunt măsuri care există în toate țările europene", a declarat Orban.

Sute de oameni fără măști de protecție, protest împotriva legii carantinării în Piața Victoriei

Zeci de oameni au protestat, duminică seara, în Piața Victoriei din București, nemulţumiţi de proiectul guvernului care impune reguli stricte privind carantina şi izolarea.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în timpul protestului din Piața Victoriei.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close