Antena 3 CNN Politică Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Era într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia

Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Era într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia

Orban, atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Era într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia
06 Iul 2018   •   14:26

Liderul PNL, Ludovic Orban, lansează un atac virulent la adresa lui Dragnea. Spune despre acesta că "era într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia" atunci când a vorbit despre suspendarea lui Iohannis.

Mai mult, Orban face apel la parlamentari să nu susţină această iniţiativă, pe care o consideră, oricum, sortită eşecului.

„Conform evaluărilor noastre, nu există nici cea mai mică şansă ca un referendum de demitere a lui Iohannis să aibă succes, dimpotrivă, îi batem pe pesedişti rău de tot în cazul în care se ajunge la referendum. Dar eu anticipez că nu se va ajunge la referendum, pentru că nu cred că majoritatea parlamentară va urma nebunia lui Dragnea. 

La ultima apariţie publică, Liviu Dragnea mi s-a părut complet deraiat, mi s-a părut într-o stare de nervozitate vecină cu nebunia şi a manifestat o atitudine extrem de agresivă. Eu consider că orice demarare a procedurii de suspendare nu are niciun fundament constituţional, nu reflectă decât voinţa bolnăvicioasă a lui Liviu Dragnea şi a acoliţilor săi de a pune mâna pe toate instituţiile din România, în special pe instituţiile din Justiţie, pe parchete, servicii şi mai ales de a-şi promulga cât mai rapid legile Justiţiei şi modificările la Codul penal şi Codul de procedură penală", a afirmat Orban.

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Liviu Dragnea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close