Antena 3 Politică Orban: E cel mai prost buget, condamnă pensionarii, profesorii, cercetătorii şi cadrele medicale

Orban: E cel mai prost buget, condamnă pensionarii, profesorii, cercetătorii şi cadrele medicale

15 Ian 2010   •   10:57
Orban: E cel mai prost buget, condamnă pensionarii, profesorii, cercetătorii şi cadrele medicale
Sursa foto: ludovic orban

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, pentru Mediafax, după adoptarea bugetului pe 2010 fără modificări majore faţă de proiectul propus de Guvern, că este cel mai prost document de acest tip din ultimii 20 de ani, şi condiţiile de viaţă a milioane de români se vor înrăutăţi.


" E cel mai prost buget pe care l-a avut România în ultimii 20 de ani. E un buget care va duce la deteriorarea dramatică a condiţiilor de viaţă a milioane de români. Bugetul nu conţine niciun fel de măsură pentru a putea stimula investiţiile, crearea locurilor de muncă şi dezvoltarea economică a României. E un buget care condamnă pensionarii, profesorii, cercetătorii şi cadrele medicale, la reducerea nivelului de viaţă, un buget care condamnă zeci de mii de firme la faliment", a susţinut Ludovic Orban.

Liderul PNL a menţionat că "pentru ceea ce se va întâmpla în acest an vor fi responsabili Traian Băsescu, Emil Boc şi PDL."El şi-a exprimat regretul pentru faptul că majoritatea parlamentară nu a fost de acord cu amendamentele propuse de liberali.

"Din păcate din obtuzitate, incompetenţă şi partizanat absurd, niciuna din propunerile PNL privind reducerea fiscalităţii sau crearea locurilor de muncă nu a fost acceptată de majoritatea guvernamentală şi acest lucru va avea consecinţe extrem de nefaste asupra vieţii economcie şi sociale din România", a conchis Orban.

Proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2010 a fost adoptat, joi, de Parlament, cu 192 de voturi "pentru" şi 138 de voturi "împotrivă".

Senatorii şi deputaţii au adoptat, joi seară, cu 176 voturi "pentru" şi 147 voturi "împotrivă" proiectul Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2010.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close