Antena 3 CNN Politică Orban îl invită pe Mădălin Voicu în PNL

Orban îl invită pe Mădălin Voicu în PNL

Orban îl invită pe Mădălin Voicu în PNL
Sursa foto: ludovic orban
12 Mai 2009   •   09:11

Excluderea lui Mădălin Voicu din PSD a dat ocazia Partidului Naţional Liberal să îl invite pe politician a intra în rândurile acestei formaţiuni. Prim vicepreşedintele PNL Ludovic Ordban afirma că îl ?aşteaptă cu braţele deschise?. ?Este un om drag mie, care face notă discordantă cu criptocomuniştii din PSD. Lui Mădălin nu îi stă bine cu Ion Iliescu lângă el. PNL îl aşteaptă cu dragă inimă pe Mădălin Voicu", a declarat Ludovic Orban pentru Qmagazine.
Acesta a dezvăluit că fiul lui Mădălin Voicu deja este înscrie în PNL.
În ce îl priveşte pe Mădălin Voicu, acesta a mărturisit că a fost ofertat de toate partidele, declarându-se ?un politician curtat" .

Totuşi, deputatul PSD a declarat că a depus la comisia naţională de arbitraj şi integritate morală a PSD o contestaţie împotriva deciziei de excludere a sa din partid.
"Am depus personal, la cabinetul secretarului general plângerea, pe care acesta o va înainta către comisia de arbitraj", a spus Voicu. El a mai susţinut că aşteaptă ca situaţia sa să se regleze până la Consiliul Naţional de joi. Mădălin Voicu a mai declarat că nu a primit nici acum vreun document prin care să fie informat că a fost exclus din partid, sau propus spre excludere.
Preşedintele PSD Bucureşti şi coordonator al organizaţiei de Giurgiu, Marian Vanghelie, a declarat joi că Mădălin Voicu a fost dat afară din partid pentru că, prin declaraţiile sale a adus deservicii organizaţiei.
Antena3.ro

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close