Antena 3 CNN Politică Orban: În acest moment este foarte dificilă formarea unei noi majorităţi

Orban: În acest moment este foarte dificilă formarea unei noi majorităţi

 Orban: În acest moment este foarte dificilă formarea unei noi majorităţi
Sursa foto: Foto: Facebook/Ludovic Orban
26 Iun 2017   •   12:31

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că este foarte dificilă formarea unei noi majorităţi a partidelor din Opoziţie, iar în urma negocierilor cu celelalte partide nu s-a apropiat de acest obiectiv.

"Este foarte dificilă formarea unei noi majorităţi în momentul de faţă. Eu am spus deja că purtăm aceste discuţii şi investigăm posibilitatea de a forma o majoritate parlamentară fără PSD, sunt câteva semne încurajatoare, dar încă nu ne-am apropiat de acest obiectiv", a spus Orban la Palatul Parlamentului înainte de şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

El a adăugat că s-a consultat cu reprezentanţii celorlalte partide din Opoziţie, iar unele sunt dispuse să susţină o majoritate în jurul PNL, altele nu.

"Îmi voi informa colegii din Biroul Politic Naţional şi colegii parlamentari şi în funcţie de rezultatele acestor discuţii exploratorii pe care le-am avut vom lua o decizie. M-am întâlnit şi cu reprezentanţi ai PMP, fără Traian Băsescu. Traian Băsescu am văzut că e ocupat în Basarabia", a menţionat el.

Orban a precizat că în cadrul BPN se va hotărî în primul rând dacă PNL va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier sau nu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Ludovic Orban PNL
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close