Antena 3 Politică Orban, invitat oficial să dea explicații în Parlament. Ciolacu: Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!

Orban, invitat oficial să dea explicații în Parlament. Ciolacu: Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!

de Denisa Nedelcu    |    27 Iul 2020   •   16:30
Orban, invitat oficial să dea explicații în Parlament. Ciolacu: Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!
Sursa foto: Hepta

Premierul Ludovic Orban trebuie să prezinte Parlamentului un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor, potrivit unei scrisori semnată de președinții celor două camere ale Parlamentului, Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a publicat scrisoarea pe Facebook şi spune că românii nu au cum să creadă un guvern care a pierdut controlul pandemiei. 

"Orban trebuie să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor. Doar vorbele nu mai ajung!

Românii nu au cum să creadă o guvernare care a pierdut total controlul pandemiei și pune carul înaintea boilor. PNL a intrat în campanie electorală înainte de a convinge românii că alegerile locale pot fi organizate fără riscuri. Se chinuie să încropească alianțe politice în loc să se alieze cu cetățenii pentru a depăși vârful pandemiei. Iar începerea în siguranță a școlii ar fi un bun exemplu că Guvernul poate organiza și alegerile. Din păcate, n-au o strategie serioasă, doar bâlbele miniștrilor care se bat cap în cap.

Ciolacu: Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!

De aceea, împreună cu președintele Senatului – Robert Cazanciuc, am scris astăzi premierului Orban că trebuie să vină în Parlament să ne arate cum poate stăpâni pandemia. Altfel, Guvernul PNL riscă alegerile, școala și întreaga economie!

#Guvernați, NU mai mimați!", a scris şeful interimar al PSD; Marcel Ciolacu, luni, pe pagina de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close