Antena 3 CNN Politică Orban: L-am informat pe preşedinte că ne putem asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi

Orban: L-am informat pe preşedinte că ne putem asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi

Orban: L-am informat pe preşedinte că ne putem asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi
Sursa foto: Foto: Facebook/Ludovic Orban
17 Ian 2018   •   14:04

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că liberalii doresc alegeri anticipate, preşedintele Klaus Iohannis fiind informat că partidul îşi poate asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi parlamentare care să sprijine un guvern fără PSD.

„PNL a luat decizia de a nu participa la nicio formulă de guvernare care cuprinde PSD, de a vota împotriva oricărei formule de guvernare care conţine PSD. Opţiunea pe care am exprimat-o şi preşedintelui este pentru provocare de alegeri anticipate, deoarece considerăm că opţiunea populaţiei de astăzi nu mai are nicio legătură cu opţiunea populaţiei formulate la alegerile din 11 decembrie 2016.

L-am informat pe preşedinte că PNL, în cazul în care i se va solicita, îşi poate asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi parlamentare care să sprijine un guvern fără PSD", a spus Orban, la Palatul Cotroceni, după consultările cu şeful statului.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close